Contentabonnement

Verzeker jezelf maandelijks of wekelijks van nieuwe teksten

Het actueel houden van je website is belangrijk voor je online vindbaarheid. Helaas is dit iets wat er bij veel bedrijven bij inschiet. Er zijn immers genoeg zaken die meer prioriteit hebben en die je bovendien direct geld opleveren. Daarom wordt het schrijven van nieuwe en updaten van bestaande teksten vaak uitgesteld.

Heb jij je al regelmatig voorgenomen om met de content op je site aan de slag te gaan, maar schuif je het elke keer weer voor je uit? Dan is de kans groot dat het er helemaal niets van komt. Zonde, want je daalt dan vaak snel in de zoekresultaten van Google. Met mijn contentabonnement help ik je om dit te voorkomen.

Als je een contentabonnement bij mij afsluit, heb je zelf geen omkijken meer naar het schrijven van teksten voor je website. Ik zorg er namelijk voor dat je op afgesproken momenten een tekst geleverd krijgt die je direct kunt publiceren. Je kiest zelf het soort tekst dat ik schrijf. Heb je de ene keer een landingspagina nodig en wil je de volgende keer een nieuwsbericht? Ik regel het!

Contentabonnement Media-Text uitleg

Je kunt bij mij een maandelijks of wekelijks contentabonnement afsluiten. Kies je voor het maandelijkse abonnement? Dan ontvang je twaalf teksten per jaar, elke maand eentje. Bij het wekelijkse abonnement ben je verzekerd van 52 teksten op jaarbasis, eentje per week. Heb je een idee voor een andere invulling van het abonnement? Neem gerust contact met mij op, ik maak graag een aanbod op maat.

Hoe werkt het?

Voordat je een contentabonnement afsluit, wil je weten waar je aan begint. Op basis van het gesprek dat ik met jou aanga, maak ik een contentplanning. Hierin zie je wanneer je welke tekst ontvangt, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Uiteraard kun je gedurende het abonnement nog aanpassingen doorvoeren. Op deze manier sluit het contentabonnement altijd aan bij jouw wensen.

Keur je de contentplanning goed? Dan begin ik met de uitvoering. Als de tekst bij moet dragen aan de online vindbaarheid van je bedrijf, voer ik eerst een zoekwoordenonderzoek uit. Ik probeer me zoveel mogelijk op long-tail keywords – zoektermen van drie of meer woorden – te focussen, maar dit is niet altijd mogelijk. Is er geen zoekwoordenonderzoek nodig? Dan begin ik direct met het schrijven.

Media-Text doet eerst zoekwoordenonderzoek

Zodra ik de tekst klaar heb, lever ik deze aan. Jij – of iemand anders binnen je bedrijf – leest deze door. Zijn er nog op- of aanmerkingen? Geef deze dan aan mij door en ik verwerk ze. Voor deze revisieronde breng ik geen extra kosten in rekening, want dit is bij het contentabonnement inbegrepen. Nadat ik de aanpassingen verwerkt heb, volgt de definitieve oplevering en kun jij de tekst gebruiken.

Kwalitatieve, unieke en vindbare content

Om je website actueel te houden, is het belangrijk om regelmatig nieuwe content te plaatsen. Als je zelf aardig kunt schrijven, zie je misschien niet in waarom je hier een SEO-tekstschrijver in Overijssel voor nodig hebt. Toch hebben veel bedrijven hier wel baat bij, want lukraak teksten plaatsen heeft geen zin. Google wil namelijk dat je waarde biedt aan bezoekers en dat doe je alleen door content van hoogwaardige kwaliteit te publiceren.

Unieke teksten zonder AI geschreven

Teksten schrijven met behulp van Artificial Intelligence (AI) is een stuk goedkoper dan het inhuren van een tekstschrijver. Je vraagt een AI-tool simpelweg om een tekst te schrijven over een specifiek onderwerp en hij spuugt er binnen de kortste keren eentje uit. Makkelijk, maar er zitten ook nadelen aan. Zo is de uitkomst van een AI-tool gebaseerd op informatie die al op het internet te vinden is. Als je dit klakkeloos overneemt, is er geen sprake van toegevoegde waarde. Dit is wel het geval als je de teksten door mij laat schrijven. Ik schrijf alles volledig zelf, waardoor je verzekerd bent van kwalitatieve, unieke en vindbare content.

Wat kost een contentabonnement?

Ben je enthousiast over mijn contentabonnement? Dan wil je uiteraard ook weten hoeveel dit je kost. Hiervoor neem je contact met mij op. Ik streef ernaar om je binnen twee werkdagen een offerte te sturen. Uiteraard is dit gratis en vrijblijvend. Ook als je benieuwd bent naar de kosten van mijn andere diensten of een andere invulling van het contentabonnement voor ogen hebt, neem je contact met mij op.

Contactgegevens
Contactformulier


    Scroll naar boven