Media-Text: dé tekstschrijver voor al uw schrijfklussen

Media-Text is in 2014 opgericht door Bas Heerink. Nadat hij zijn hbo-diploma journalistiek aan hogeschool Windesheim in Zwolle behaalde, besloot hij om als freelance tekstschrijver in Overijssel aan de slag te gaan. Voor hem een logische stap, aangezien hij van kinds af aan een passie voor schrijven heeft en zich graag verdiept in verschillende onderwerpen.

Ondanks dat Bas zich officieel journalist mag noemen, heeft hij zich vooral toegelegd op het schrijven van commerciële teksten. Daarom ziet hij zichzelf meer als een commerciële tekstschrijver dan een journalist. Omdat hij journalistiek onderlegd is, draait hij zijn hand niet om voor een journalistieke klus op zijn tijd. Vandaar dat Media-Text u graag helpt bij het opstellen van een nieuws- of persbericht. Vanwege onze contacten bij (regionale) media kunnen wij nieuws- en persberichten eveneens voor u verspreiden.

Commerciële tekstschrijver

Media-Text focust zich vandaag de dag voornamelijk op het schrijven van commerciële teksten. Zo werken wij week in week uit aan SEO-teksten, blogs, webteksten en advertorials. Met deze teksten helpen wij u om uw online vindbaarheid te vergroten. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de zoekmachineoptimalisatie (SEO) niet ten koste gaat van de leesbaarheid van een tekst. Media-Text ziet het als uitdaging om goed leesbare teksten te schrijven die eveneens hoog scoren in de zoekmachines. Menig tekstschrijver in Overijssel zegt dit te doen, maar wij weten wel beter…

Door de jaren heen heeft Media-Text een groot klantenbestand opgebouwd. Met het merendeel van onze opdrachtgevers werken wij inmiddels al meerdere jaren samen. Bij ons komt de klant (uiteraard) altijd op de eerste plaats. Daarom kunt u er bij ons van op aan dat u teksten van hoogwaardige kwaliteit geleverd krijgt. Bovendien zorgen wij ervoor dat u de teksten uiterlijk op de afgesproken datum ontvangt.

Neem contact met ons op

U weet inmiddels wat Media-Text allemaal voor u kan betekenen. Bent u benieuwd naar onze werkwijze of wilt u weten hoeveel het kost om onze tekstschrijver in te schakelen? Of wilt u gewoon eens een kop koffie drinken om kennis te maken en de mogelijkheden door te spreken? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Dit kan makkelijk en snel via het contactformulier onderaan deze pagina, maar u kunt ons uiteraard ook altijd bellen.