SEO tekstschrijver Raalte

Maakt jouw website beter vindbaar in Google

Een website is het online visitekaartje van je bedrijf in Raalte. Je vertelt bezoekers wat meer over je werkzaamheden en geeft ze informatie over de producten die je verkoopt of de diensten die je levert. Je hoopt uiteindelijk dat zij via je website klant worden. Besteed je niet of nauwelijks aandacht aan je online vindbaarheid? Verwacht dan niet dat dit gebeurt. Mensen komen dan waarschijnlijk alleen maar op je site terecht als ze op je bedrijfsnaam zoeken en dat gebeurt vrijwel nooit. Als SEO tekstschrijver in Raalte is het mijn doel om jouw bedrijf online beter vindbaar te maken.

Sommige ondernemers in Raalte kunnen prima zelf wat op papier zetten over de diensten die zijn verlenen of de producten die zij verkopen. Geldt dit ook voor jou? Dan zie je misschien niet in waarom je een SEO tekstschrijver in Raalte inhuurt. Toch moet je weten dat dit de nodige voordelen met zich meebrengt. Ik heb er hieronder drie op een rijtje gezet.

1. Je scoort hoger in Google

De content op je website is een belangrijke pijler binnen Search Engine Optimization (SEO), ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. Plaats je regelmatig nieuwe content en update je bestaande teksten? Dan scoor je vaak hoger in Google. Om dit te bereiken, heb je kennis van SEO nodig en moet je weten hoe je dit toepast. Voor mij als SEO tekstschrijver in Raalte is dit dagelijkse kost, waardoor ik je kan helpen om de online vindbaarheid van je bedrijf te vergroten.

2. Je bent verzekerd van kwalitatieve content

Plaats je regelmatig nieuwe teksten op je website? Dan betekent dit niet dat je automatisch ook hoger scoort in zoekmachines. Hiervoor moeten je teksten ook van hoogwaardige kwaliteit zijn en zowel mensen als zoekmachines boeien. Dit zorgt niet alleen voor meer kliks en een langere verblijftijd op je website, maar vergroot bovendien de kans op nieuwe klanten. Als jij je teksten door mij laat schrijven en/of updaten, ben je verzekerd van kwalitatieve content.

3. Je hebt zelf geen omkijken naar je teksten

Op deze afbeelding zie je het check-icoon

Een derde voordeel van een SEO tekstschrijver in Raalte inhuren is dat je zelf geen omkijken hebt naar je teksten. Dit is zeker het geval als je een contentabonnement afsluit. Ik lever je dan op afgesproken momenten een tekst die je direct op je site kunt plaatsen. Hierdoor houd jij je site actueel zonder dat je hier zelf iets voor hoeft te doen.

Long-tail keywords als uitgangspunt

Bij praktisch alle teksten die ik als SEO tekstschrijver in Raalte schrijf, richt ik mij op long-tail keywords. Ik heb hier vooral voor gekozen omdat de concurrentie op deze zoektermen van drie of meer woorden veel minder hevig is dan bij zoektermen van één of twee woorden. Hierdoor is het makkelijker om een hogere positie te behalen in Google.

Door de focus op long-tail keywords te leggen, vergroot je bovendien je vindbaarheid op meer algemene zoekwoorden. Kies je voor ‘goedkope glazenwasser Raalte’ als zoekterm? Dan kun je niet alleen hierop gevonden worden, maar ook op ‘goedkope glazenwasser’ en ‘glazenwasser Raalte’. Met de eerste zoekterm beland je waarschijnlijk niet snel bij de eerste resultaten, maar met de tweede is dit een stuk aannemelijker

Extra bijkomstigheid is dat er meer relevante bezoekers op je website komen. Je trekt vooral mensen die op zoek zijn naar een glazenwasser in (de omgeving van) Raalte. De kans dat zo’n bezoeker klant wordt, is een stuk groter dan wanneer er mensen uit het westen van het land op je site belanden. Zij geven waarschijnlijk de voorkeur aan een glazenwasser uit de buurt. Daarbij komt dat jij er mogelijk helemaal niet op zit te wachten om zo ver van huis aan het werk te gaan.

Op deze afbeelding zie je een website-icoon

Regio’s en plaatsen rondom Raalte waar ik mijn diensten verleen

Ben je op zoek naar een SEO tekstschrijver in Overijssel, maar is je bedrijf niet gevestigd in Raalte. Ook dan kan ik je van dienst zijn. Ik ben namelijk in heel Salland actief, waardoor ik ook de online vindbaarheid van bedrijven in Heino, Lemelerveld en Zwolle kan vergroten. Ondernemers in Dalfsen, Hardenberg, Ommen en andere plaatsen in het Vechtdal kunnen bovendien contact met mij opnemen. Bel of mail gerust als je buiten Overijssel onderneemt, want mogelijk kan ik toch iets voor je betekenen.

Hoeveel betaal je voor een SEO tekstschrijver in Raalte?

Wat je kwijt bent als je mij inhuurt, kan ik je op voorhand niet precies vertellen. De prijs hangt namelijk af van een aantal factoren, waaronder het aantal teksten en jouw wensen. Daarom kom ik graag eens langs om kennis te maken onder het genot van een kop koffie. Op basis van dit gesprek maak ik een aanbod op maat. Zowel het gesprek als de offerte is gratis en vrijblijvend. Hierdoor kom je achteraf niet voor verrassingen te staan als je mij als SEO tekstschrijver in Raalte inhuurt.

Contactgegevens
Contactformulier


    Scroll naar boven