SEO tekstschrijver Salland

Maakt je bedrijf online (nog) beter zichtbaar

Is de website van je bedrijf in Salland toe aan nieuwe content? Of kunnen de huidige teksten wel een update gebruiken? Dan denk je waarschijnlijk niet direct aan het inhuren van een SEO tekstschrijver in Salland, want je kunt zelf vast wel even wat op papier zetten. Veel ondernemers ontdekken alleen al snel dat het schrijven van een tekst toch een stuk lastiger is dan gedacht. En als het je al lukt, is het maar de vraag of de tekst online vindbaar is. Wil je hier zeker van zijn? Besteed het schrijven dan uit aan een professionele en ervaren tekstschrijver in Salland.

Sommige ondernemers verwachten dat ze binnen de kortste keren op de eerste pagina van Google staan als ze hier iemand voor inhuren. Dit kan, maar kost je veel geld. Je koopt in dat geval namelijk een plek in de betaalde zoekresultaten van Google. Dit zijn de ‘gesponsorde’ resultaten die bovenaan de pagina staan. Stop je met betalen? Dan verdwijnt je hoge positie.

Voor bedrijven die liever niet betalen om hoger in de zoekresultaten te komen, is er een ‘gratis’ manier. Dit wordt ook wel Search Engine Optimization (SEO) genoemd. Het optimaliseren van de teksten op je website is hier een belangrijk onderdeel van. Dit is waar ik mij als SEO tekstschrijver in Salland op richt. Door zoekwoorden op strategische plekken te verwerken, maak ik Google duidelijk waar een tekst over gaat. Daarnaast besteed ik veel aandacht aan het creëren van waardevolle content. Dit kan uiteindelijk resulteren in een hoge(re) positie in Google.

SEO Salland

Een goed geoptimaliseerde tekst is niet het enige wat je nodig hebt om hoger te scoren in de ‘gratis’ zoekresultaten. Google vindt het namelijk ook belangrijk dat je waardevolle informatie biedt en ziet graag dat je site actueel is. Dit is één van de redenen dat ik een contentabonnement aanbied. Hiermee zorg ik ervoor dat jij regelmatig nieuwe content krijgt, zodat je website up-to-date blijft.

Long-tail keywords als uitgangspunt

Als SEO tekstschrijver in Salland heb ik ervoor gekozen om mij voornamelijk te richten op long-tail keywords. Ik focus me niet op één woord, maar op termen van drie of meer woorden. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Hieronder staan de – in mijn ogen – belangrijkste op een rijtje.

 1. Je hebt minder last van concurrentie
  Een eerste reden waarom ik mij vooral op long-tail keywords richt, is omdat hier minder concurrentie op is. Een zoekterm als ‘houten overkapping Salland’ is bijvoorbeeld een stuk specifieker dan ‘overkapping’ of ‘houten overkapping’. Hierdoor concurreer je in feite alleen met bedrijven die houten overkappingen verkopen en actief zijn in de regio in plaats van heel Nederland.
 2. Je scoort ook op algemenere zoektermen
  Op veel algemene zoektermen is vaak flink wat concurrentie. Toch wil je hier waarschijnlijk ook op gevonden kunnen worden. Focus jij je op long-tail keywords? Dan is dit mogelijk. Mensen kunnen je bijvoorbeeld ook vinden als ze zoeken op ‘houten overkapping’ als je voor de zoekterm ‘houten overkapping Salland’ kiest.
 3. Je trekt meer relevante bezoekers naar je website
  Iemand die in Salland woont en op zoek is naar een mooie overkapping, koopt deze waarschijnlijk het liefst bij een bedrijf in de buurt. Door voor een zoekterm als ‘houten overkapping Salland’ te kiezen, focus jij je voornamelijk op mensen uit de regio. Hierdoor is de kans groot dat er vooral mensen op je site terechtkomen die woonachtig zijn binnen je werkgebied.

Actief in heel Overijssel

Is je bedrijf gevestigd in Raalte, Heino, Lemelerveld of een andere plaats in Salland? Dan help ik je graag om je online vindbaarheid te verbeteren. Ik beperk me overigens niet alleen tot deze regio, want als SEO tekstschrijver in Overijssel ben ik actief in de gehele provincie. Zo help ik ook bedrijven in Dalfsen, Hardenberg, Ommen en andere plaatsen in het Vechtdal en de regio Zwolle om beter online vindbaar te worden.

Kosten SEO tekstschrijver in Salland

Wat kost SEO tekstschrijver Salland

Wil je graag een hogere positie bemachtigen in de ‘gratis’ resultaten van Google? Dat kan alleen als je kennis hebt van zoekmachineoptimalisatie en weet hoe je dit toepast. Als het je hieraan ontbreekt, schakel je een SEO tekstschrijver in Salland in. Een hogere positie in Google is dan niet meer gratis, maar je bent goedkoper uit dan wanneer jij je op de betaalde resultaten focust. Ben je benieuwd hoeveel een SEO tekstschrijver in Salland kost? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan en ik laat je binnen twee werkdagen uur weten waar je aan toe bent.

Kennismaken?

Ik kan me goed voorstellen dat je graag meer wilt weten over mijn werkwijze en/of de diensten die ik verleen voordat je met mij in zee gaat. Daarom bied ik je de mogelijkheid om gratis en vrijblijvend kennis te maken. Ik kom graag eens bij je langs om je wensen aan te horen en de mogelijkheden te bespreken. Op basis hiervan stel ik een offerte op, waardoor je weet waar je aan toe bent als je mij als SEO tekstschrijver in Salland inhuurt.

Contactgegevens
Contactformulier


  Scroll naar boven