SEO tekstschrijver Vechtdal

Voor een betere online vindbaarheid

Het inhuren van een SEO tekstschrijver in het Vechtdal kost geld. Daarom besluit je misschien om zelf de teksten voor je website te schrijven. Op de korte termijn bespaar je hierdoor, maar op de lange termijn kan het je juist (veel) geld kosten. Als je niet online vindbaar bent, is de kans klein dat mensen producten en/of diensten afnemen via je website. Ze kiezen sneller voor een concurrent die wel goed vindbaar is. Reden genoeg om aan de slag te gaan met je online vindbaarheid. Weet je zelf niet hoe je dit aanpakt? Geen probleem, want als SEO tekstschrijver in het Vechtdal help ik je hier graag een handje bij.

Nagenoeg ieder bedrijf in het Vechtdal heeft tegenwoordig wel een eigen website. Helaas zijn er nog steeds ondernemers die dit alleen als het online visitekaartje van hun bedrijf zien. Besteed je geen aandacht aan zoekmachineoptimalisatie (SEO)? Dan is de kans klein dat iemand via Google op jouw site terechtkomen. De meeste mensen kijken namelijk niet verder dan de eerste pagina(‘s) in een zoekmachine. Als jouw site hier niet tussen staat, blijven bezoekers waarschijnlijk uit.

Vergrootglas Vechtdal SEO

Wil je dat er meer mensen op je site terechtkomen? Ga dan aan de slag met SEO. Als je niet weet hoe je moet beginnen, help ik je hier graag een handje bij. Doordat ik inmiddels de nodige jaren ervaring heb als SEO-tekstschrijver in Overijssel, weet ik hoe ik teksten optimaliseer voor Google. Ik denk goed na over de zoekwoorden die ik gebruik en verwerk deze op de juiste plek in de teksten. Dit heeft doorgaans een positief effect op de online vindbaarheid van je bedrijf.

SEO tekstschrijver Vechtdal met focus op long-tail keywords

Door mijn ervaring als SEO tekstschrijver weet ik inmiddels aardig goed wat wel en niet werkt op het gebied van zoekmachineoptimalisatie. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om mij voornamelijk op long-tail keywords te richten. Er zijn drie redenen waarom ik mij focus op zoektermen van drie of meer woorden:

 1. Minder concurrentie
  De concurrentie op algemene zoektermen is vaak groot. Hierdoor is het lastig om op dit soort termen op de eerste pagina van Google terecht te komen. Dit is één van de belangrijkste redenen waarom ik mij op long-tail keywords focus. Omdat deze zoektermen vaak langer zijn dan algemene zoektermen, is de concurrentie minder. Hierdoor is het makkelijker om met zoektermen van drie of meer woorden hoger te scoren in de zoekresultaten.
 2. Relevante bezoekers op je site
  Ben je alleen actief in het Vechtdal? Dan heb je er niets aan als particulieren of bedrijven uit Amsterdam, Rotterdam of Den Haag op je site terechtkomen. Jij verleent je diensten immers niet in deze steden. Wil je vooral gevonden door mensen en/of bedrijven in het Vechtdal? Dan boek je vaak meer succes als jij je op long-tail keywords
 3. Je bent beter vindbaar op algemenere zoektermen
  De concurrentie op algemenere zoektermen is vaak groot, maar dit betekent niet dat jij ze helemaal links moet laten liggen. Gelukkig gebeurt dit ook niet als jij je op long-tail keywords Om dit duidelijk te maken, gebruik ik ‘zwarte voetbalschoen Nike’ even als voorbeeld. Met deze zoekterm kun je ook naar boven komen in de resultaten als mensen zoeken op ‘zwarte voetbalschoen’ en ‘voetbalschoen Nike’. Grote kans dat je met laatstgenoemde zoektermen niet op de eerste pagina belandt, maar je kunt er wel op gevonden worden.

Waar ben ik nog meer actief?

Het Vechtdal is één van de werkgebieden waarin ik als SEO tekstschrijver actief ben. Is je bedrijf gevestigd in de gemeente Dalfsen, Hardenberg of Ommen? Of onderneem vanuit één van de andere plaatsen die tot deze regio behoren? Dan help ik je graag om online beter vindbaar te worden. Ook bedrijven uit Raalte, Heino, Lemelerveld, Zwolle en andere plaatsen in Salland kunnen een beroep doen op mijn diensten.

Hoeveel betaal je voor een SEO tekstschrijver in het Vechtdal?

Prijs SEO Vechtdal

Ben je benieuwd hoeveel je betaalt als je mij inhuurt als SEO tekstschrijver in het Vechtdal? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan. Omdat de wensen van ieder bedrijf anders zijn, werk ik niet met vaste prijzen. Wie een aanbod op maat wil ontvangen, kan zowel telefonisch als per mail een verzoek indienen. Ik streef ernaar om je binnen twee werkdagen een offerte toe te sturen.

Bakkie doen?

Wil je weten wat ik allemaal voor jouw bedrijf kan betekenen? Of ben je benieuwd naar de inhoud van mijn contentabonnement of mijn werkwijze? Ik kom graag eens langs om – onder het genot van een bakkie – de mogelijkheden te bespreken en het een en ander toe te lichten. Uiteraard zijn hier geen kosten aan verbonden. Na deze kennismaking kan ik een offerte opstellen, zodat je weet hoeveel het je kost om mij als SEO tekstschrijver in het Vechtdal in te huren.

Op deze afbeelding zie je een kop koffie
Contactgegevens
Contactformulier


  Scroll naar boven