Onze diensten

Onze diensten

SEO-teksten

Het is belangrijk dat uw teksten goed scoren in de zoekmachines. Mensen komen namelijk eerder op uw site terecht als u hoger in de zoekresultaten staat. Media-Text kan dit voor u realiseren. Wij weten precies hoe wij uw teksten optimaliseren voor zoekmachines, waardoor u beter vindbaar bent. Desgewenst kan onze tekstschrijver ook zoekwoordenonderzoek voor u uitvoeren.

Blogs

Een blog op uw website is belangrijk om uw site actueel te houden. Door regelmatig een blog te plaatsen geeft u zoekmachines aan dat uw site actief gebruikt wordt. Dit kan u een hogere positie in de zoekresultaten opleveren. Wilt u beginnen met bloggen? Media-Text helpt u hier graag een handje bij. Onze tekstschrijver kan blogs voor u schrijven, maar ook een contentplanning voor u maken.  

Webteksten

Gaat u een nieuwe website bouwen? Of wilt u uw huidige website in een nieuw jasje steken? Vergeet dan niet uw teksten aan te passen. Media-Text kan dit voor u realiseren. Wij vertellen uw verhaal op een unieke manier, waardoor bezoekers precies weten wie u bent en wat u doet. Uiteraard zorgt onze tekstschrijver er ook voor dat de content geoptimaliseerd wordt voor zoekmachines.

Nieuws- en persberichten

Wilt u nieuws vanuit uw bedrijf of organisatie delen met de buitenwereld, maar weet u niet hoe u dit aanpakt? Neem dan een tekstschrijver in de arm. Wat dat betreft bent u bij Media-Text aan het juiste adres. Wij kunnen een nieuws- of persbericht voor u opstellen en delen deze vervolgens met (regionale) media. Hierdoor wordt het nieuws snel bekend bij een groot publiek.

Advertorials

Media-Text kan uw product of dienst onder de aandacht brengen middels een advertorial. Dit is in feite een advertentie, maar dan gepresenteerd als redactioneel artikel. Grote verschil is dat een advertorial minder commercieel overkomt dan een advertentie. Een goede tekstschrijver kan advertorials opstellen voor zowel print als online, waardoor wij dit voor u kunnen realiseren.

Promotieteksten

Voor het opstellen van een flyer heeft u teksten nodig. Deze kunt u zelf schrijven, maar u kunt dit ook uitbesteden aan een tekstschrijver. Doordat Media-Text ruime ervaring heeft met het schrijven van commerciële teksten, kunnen wij u hierbij van dienst zijn. U schakelt ons overigens niet alleen in voor commerciële teksten. Ook voor niet-commerciële teksten bent u bij ons aan het juiste adres.

NEEM CONTACT OP MET ONS

CONTACT FORMULIER