Over mij

Maak kennis met de persoon achter Media-Text

Ik ben Bas Heerink, het gezicht achter Media-Text. Toen ik in 2014 mijn hbo-opleiding journalistiek afrondde, besloot ik om mijzelf als zelfstandig ondernemer in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. We zijn inmiddels al heel wat jaren verder, maar ik heb nog geen moment spijt gehad van deze keuze. Iedere dag weer zet ik mij met ziel en zaligheid in om de (online) zichtbaarheid van bedrijven te vergroten.

Als SEO tekstschrijver in Overijssel schrijf ik dagelijks teksten voor bedrijven. De nadruk ligt vooral op webteksten. Dit komt doordat mensen steeds meer online zoeken en shoppen. Om de kans te vergroten dat jouw site naar boven komt in de zoekresultaten van Google als iemand ergens op zoekt, helpt Media-Text je om jouw bedrijf online beter vindbaar te maken.

De laatste jaren heb ik flink wat kennis opgedaan met betrekking tot Search Engine Optimization (SEO), ook wel zoekmachineoptimalisatie genoemd. Deze kennis heb ik op verschillende manieren toegepast, onder meer in mijn eigen project Labradorgids.nl. Hierdoor weet ik inmiddels aardig goed wat wel en niet werkt.

Naast het schrijven van webteksten kan ik overigens nog meer voor je betekenen. Zo kan ik ook nieuwsbrieven vullen en samenstellen, nieuws- en persberichten schrijven en bestaande content updaten. Ben je benieuwd voor welke werkzaamheden je mij allemaal in kunt schakelen? Op de pagina met diensten vertel ik je hier meer over.

Bas Heerink SEO-tekstschrijver in Overijssel

Contentabonnement

Veel ondernemers kijken niet meer naar hun website zodra deze eenmaal online staat. Hierdoor is de content inmiddels misschien verouderd. Dit komt je online vindbaarheid niet ten goede, want Google ziet graag dat jij je site actueel houdt. Omdat ik weet dat veel ondernemers hier simpelweg niet de tijd voor (willen) nemen, heb ik een contentabonnement opgesteld. Sluit je zo’n abonnement af? Dan krijg je op afgesproken momenten een nieuwe, unieke tekst van hoogwaardige kwaliteit. Je website blijft op deze manier actueel, zonder dat jij hier zelf moeite voor hoeft te doen.

Meer weten? Neem contact op

Neem contact op met SEO-tekstschrijver Overijssel

Ben je benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Of wil je graag wat meer weten over de diensten die ik aanbied, mijn contentabonnement of mijn werkwijze? Neem dan contact met mij op. Ik kan je telefonisch of per mail uitleg geven, maar kom ook graag eens langs om het een en ander toe te lichten. Ben je benieuwd naar de kosten? Bel of mail gerust voor een offerte. Ik streef ernaar om je binnen twee werkdagen uur een aanbod op maat te sturen, zodat je snel weet waar je aan toe bent.

Contactgegevens
Contactformulier


    Scroll naar boven